Драги читаоци,
ове две недеље осећам се мало стресованије, зато што на послу морамо да радимо "пик" сате, то значи, морамо да радимо дуже, а у будућности мораћемо да радимо краће, само још не знамо када. Ако уобичајено мислим да имам мало слободног времена, сада имам осећај да немам никаквог!
Независно од тога, за викенд смо радили много тога. У петак смо ишли у куповни центар Сплау за ручак, зато што је Пау желео да прославимо мој рођендан. Ручали смо у јапанском ресторану Каса-Хапо. Иако је храна била добра, сервис је био прилично лош. Заборавили су јела, игнорисали су нас... Пау је дуго желео да пробам тај ресторан и коначно сам га пробао, али нисмо били задовољни и мислим да се нећемо вратити. Немамо толико прилика да једемо напољу како да их изгубимо у лошим местима. После тога само смо ишли у Лидл да мало купимо.
У суботу смо већ имали план да одемо у Алтет. Пау је морао да обрезује бадем својих родитеља. Док је то радио, ја сам остао унутар куће и читао. Када је завршио, било је рано да идемо на ручак, а мало смо се дружили у кући, док није било време да одемо: имали смо термин у три у ресторану Атипик у Аграмунту. А тамо смо ручали, и храна није била лоша, али се цена много расла и то се нам није свидело. Поподне смо играли карте, а увече смо се вратили.
У недељу ујутру смо отишли у теретану да тренирамо. После тога смо ручали код куће и видели серије на телевизији. Увече сам отишао у Барселону зато што је били Фетиш Социјал у кафићу Боксер, и већ дуго сам желео да идем, јер нисам био тамо годину и по. Било је занимљиво и забавно, а нисам остао врло касно, зато што сам морао да устанем рано у понедељак. Ишао сам мотором, усудио сам се.
Коментари
Постави коментар