20 новембар 2023

Понедељак опет

(Пау ми је рекао да жели да чита тај блог, па ако ме читаш, здраво, Пауе!)

Опет је данас понедељак, немам жеље да радим, али је барем био викенд интересантан.

У петак смо ишли да гледамо последњи филм Игра глади, који се зове Балада о птици певачици и змији. Врло је добар филм, за почетак нисам знао шта да мислим о њему, али сад налазим да је врло интересантан. Прича у филму није директно повезана са причом у прошлим филмовима, само један лик је исти (Кориоланус Сноу). Филм опише причу о том лику и објасни зашто он је као што је.

У суботу смо ишли у Алтет зато што су нам родитељи Пауа рекли да им треба да орежимо бадем. То смо урадили, а за ручак смо ишли у ресторану у Аграмунту који се зове Трук. Ручак је био укусан, али прескуп; мислимо да се нећемо вратити. Увече смо се вратили у Корнељау; пошто је било рано, одлучили смо да идемо у Барселону да се мало шетамо. Нисмо урадили ништа посебно, али смо ушли у Ре-Рид у Санцу и у Гранвии; видели смо неколико интересантних књига, али нисмо купили ниједну.

Јуче смо желели да се нађемо са Антониом и Даном, али је Антонио на путовању на острву Ла-Палме. Међутим, нашли смо се са Даном, који неће бити у Барселони следећег викенда. Шетали смо се са њим и појели љути кромпир. После тога смо се вратили кући, ручали и мало одморили, а затим смо ишли у тржни центар у Кастељдефелсу, само да нешто радимо. Само смо купили чарапе да се их поклонимо за Божић, и то је било све.

Нема коментара:

Постави коментар