11 децембар 2023

Дуг викенд је прошао

Драги читаоци, дуг викенд је касно стигао и рано прошао. Завршен је, јер је данас поново понедељак. Међутим, урадили смо много тога.

Пау је имао слободни дани цео викенд, и то смо искористили. Петак је био празник, али је теретана отворена ујутру, зато сам ишао тамо пре ручка. Увече смо отишли у Барселону да се шетамо; ишли смо метроом до Фонтане, шетали смо се у Грасији и ходали до трга Каталоније.

У суботу смо имали планове да се нађемо са Антониом и Карлесом. Ишли смо за Брунч у ресторан који знамо и нам се свиђа. Након брунча смо се шетали са Антониом и посеђивали азијске радње да тражимо неке ствари које је Пауова мајка желела. Око два поподне завршили смо и вратили смо се кући, да ручамо и одморимо. Увече смо ишли у Кортеинглес и у Сплау, јер смо желели да видимо шта можемо да купимо за поклоне, и морали смо да покупимо књигу коју је Пау наручио за његову мајку. На крају нисмо купили ништа за нас.

У недељу ујутру сам отишао у теретану, а затим смо ишли у Барселону на ручак у јапански ресторан који нам се свиђа, где има ротирајући шведски сто. Вратили смо се кући да одморимо, а увече смо ишли поново у Сплау да гледамо одећу.

Нема коментара:

Постави коментар