29 децембар 2023

Poslednji članak 2023. godine

Dragi čitaoci, 

ovo je verovatno poslednji članak ove godine. Obično pišem članak sa sažetkom godine na mom blogu na španskom, ali nisam siguran da li ću ga da napišem, i ne znam da li ću ga prevesti na srpski.

Osim toga, Pau ima slobodne dane ovog vikenda, i već imamo planove. Danas verovatno idemo u kupovinu, da pripremimo večeru za 31. decembar; još uvek ne znamo šta ćemo da spremamo, večeras ćemo odlučiti. Sutra nemamo tačne planove za jutro, ali za ručak imamo već plan sa Pauovom porodicom u japanskom restoranu u Barseloni. Već imamo želju, jer nam se mnogo sviđa taj restoran.

U nedelju nemamo fiksne planove, ali bismo voleli da odemo u Barselonu da doručkujemo čuros ujutru, što smo radili pre dve godine i imamo divne uspomene. Večeraćemo kod kuće, a u ponoć ćemo jesti grožđe za Novu godinu.

Ponedeljak je praznik i još nemamo da radimo. Tog dana imamo plan da ručamo sa Pauovom porodicom; obično Pauova majka spremi prase jer ga njegova sestra mnogo voli, ali ne znam da li će to raditi ove godine. U svakom slučaju, već su nam rekli da Pau i ja nećemo jesti prase, već goveđe meso.

Verovatno neću da opet ovde pišem pre Nove godine, pa vam želim srećnu Novu godinu punu uspeha i da ćemo nam govoriti mnogo i bolje na srpskom.

Нема коментара:

Постави коментар