08 април 2024

Викенд рођендана

Драги читаоци,

прошли викенд је био пун рођендана, јер смо ишли оба дана на журке рођендана. Да ли верујете?

У петак смо отишли у куповину, јер смо знали да нећемо имати времена да купимо током викенда. У суботу смо били на журци рођендана Алекса, Пауовог пријатеља из детињства. Он живи са својим мужем у Кастељгалију, у малом селу на планини. Стигли смо око пола један, а када смо дошли, почели су да стижу и остали гости. Било је три пара са њиховим бебама, па је све било превише хетеро.

Осим неколико разговора, лепо смо се провели. Јели смо превише. Око пола осам смо отишли кући, а нисмо ни вечерали, јер смо још увек били сити.

У недељу смо рано устали, као и увек, и искористили смо прилику да рано идемо у теретану. Нисмо могли да останемо дуго, јер смо у 13.00 имали резервацију у еквадорском ресторану за ручак са Антониом и Карлесом, да прославимо Антониови рођендан. Јело је било укусно, али превише обилно. Ја сам успео да поједем моје јело, али Пау, Карлес и Антонио нису били способни да их поједу.

Након ручка смо се шетали по Барселони, на почетку са Карлесом, а затим је Карлес остао код себе и наставили смо ми шетање без њега. Свеукупно смо ходали мало више од 6 километара, завршили смо врло уморни.

Нема коментара:

Постави коментар